Category Archives: Проза

„Селото на самодивата“ в Асеновград

Ден след премиерата в Пловдив, Селото на самодивата пристига и в Асеновград като част от инициативата Литературен шейкър. На 9 октомври, вторник, от 18:30 ч. бар КоШиПрайм. Вход свободен!

Линк към събитието във Фейсбук

Представяне на „Селото на самодивата“ в Пловдив

Дебютният ми роман Селото на самодивата ще бъде представен в Пловдив на 8 октомври, понеделник, от 18:30 ч. в Bar CRAFT Kapana. Заповядайте да се запознаем и да поговорим за книгата!

Линк към събитието във Фейсбук

Премиера на „Селото на самодивата“

Официалната премиера на дебютния ми роман Селото на самодивата ще се състои на 17 април, вторник, от 18:30 ч. в книжен център Гринуич. Заповядайте!

Линк към събитието във Фейсбук

КръстословицаОтговори

Откъс от „Селото на самодивата“

Повече за книгата в сайта на ИК Жанет 45.

– Сега ще ви разкажа легенда, от която косите ви ще опадат – предупреди свещеникът. Останалите трима бяха насядали около масата в трапезарията и тръпнеха от вълнение. Ния си беше наметнала нощния халат и седеше невъзмутимо със скръстени ръце и крака. – Щях да го направя още на вечеря, но се боях, че няма да можете да заспите след това.

– То се е видяло, че няма да мигнем тази нощ! – констатира с ирония Ния. В гласа ѝ ясно се долавяше примирение, примесено с незаинтересованост. Емил, от друга страна, нямаше търпение да получи някакво обяснение за смущаващия феномен, отвлякъл съня му. Чети нататък

Дебютният ми роман „Селото на самодивата“

Жанр: мистерия, трилър
Брой страници: 244

Селото на самодивата, дебютната ми книга, излезе! Можете да я намерите във всяка по-голяма книжарница в страната или да я поръчате директно от сайта на ИК Жанет 45.

Поръчки от САЩ и Канада: Зайо Букс.

Ако вече сте прочели книгата, оценете я в Goodreads.

Рецензии: Аз чета, Vibes.bgThe Crazy Admins.

Анотация: Като млад и неопитен адвокат, Ния е принудена да проведе собствено разследване, за да изчисти името на клиента си. Следите я отвеждат в затънтено село накрай страната, където подивели горски духове вилнеят посред нощ и хвърлят в смут местното население. Не всичко обаче е такова, каквото изглежда, и съвсем скоро става ясно, че нестандартното мислене и правилната светогледна нагласа са ключът към разплитането на мистерията. Чети нататък